top of page

Ratsastuskausi/-kortti ehdot

Tallin seinältä löytyvät ohjeet ratsastajille sekä tallilla liikkujille. Jokainen ratsastaja sitoutuu tutustumaan niihin ja noudattamaan niitä. 

Ratsastuskausi/-korttisopimus on voimassa toistaiseksi, ja oppilas sitoutuu käymään varaamallaan tunnillaan sopimuskauden ajan.

Ratsastuskausi/-korttisopimus tulee katkaista ennen voimassa olevan kauden päättymistä mikäli ei jatka seuraavalle kaudelle sähköpostitse osoitteeseen mirka.nyyssonen@stallsandbacken.fi

Ratsastuskausi (40 h) syksy – kevät 

Kausi kattaa sekä syys- että kevätkauden, viikot 33-21 (Talviloma vko 52 - ei tunteja). Ratsastustunti kerran viikossa vakiotuntipaikalla. Maksut 4. erässä voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Rästejä kauden aikana korvataan 6 tuntia. Jos ratsastuskausi sopimus halutaan katkaista juuri kauden alettua (7 h tai alle), veloitamme 1.erän kaudesta varausmaksuna. Jos kausi katkaistaan tämän jälkeen (8 h tai yli), ratsastetut tunnit laskutetaan irtotuntihintaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Ratsastuskortti  20 krt

Kortti kattaa 20 opetustuntia jotka ovat voimassa 20 viikon ajan siitä päivästä lukien kun tunnit aloitettu. Maksut 1. tai 2. erässä voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Rästejä kauden aikana korvataan 2 tuntia. Jos sopimus halutaan keskeyttää ennen kortin sidonnaisuusajan päättymistä, laskutetaan siihen mennessä ratsastetut tunnit irtotuntihintaan silloisen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Ratsastuskortti  10 krt

Kortti kattaa 10 opetustuntia jotka ovat voimassa 10 viikon ajan siitä päivästä lukien kun tunnit aloitettu. Maksu 1. erässä voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Rästejä kauden aikana korvataan yksi (1) tunti. Maksettua korttierää ei palauteta mikäli lopetat kesken. 

Tunnin peruutus ja korvaustunnit

Peruutukset on tehtävä edeltävänä päivänä klo. 15 mennessä sähköpostiin;  mirka.nyyssonen@stallsandbacken.fi, muuten tunti veloitetaan. Tämän jälkeen tulleet peruutukset suoraan opettajalle tekstiviestillä (näitä peruutuksia ei enään korvata ilman lääkärintodistusta). Peruutettu tunti on ratsastettava kuukauden sisällä peruutuksesta jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Kerran sovittua rästiä ei voi enää peruuttaa / korvata.

Pakkasraja

Kovilla pakkasilla (yli -18) harjoittelemme pienempien kanssa ponien hoitoa tallissa jos ponin selässä ei tarkene ja/tai ratsastamme pakkasen sietokyvyn mukaan.

Kausikortin lykkäys erityisissä olosuhteissa

Lykkäystä myönnetään loukkaantumisen, sairauden tai raskauden perusteella vähintään 30 ja enintään 365 päivää.

bottom of page